Restaurant Los Chicos

 

Acollidor restaurant ubicat als penya-segats de Salou, fundat en 1977 de la mà de Miguel Iguacel juntament amb la seva dona Araceli Abad, amb la premissa d’oferir una cuina tradicional i de qualitat en un ambient agradable. Actualment el seu fill Miguel Angel i la seva dona Fe, gran cuinera especialitzada en cuina mediterránea, porten les rendes del restaurant a primera línea de mar.

 

Els seus 35 anys d’experiència oferint una cuina amb productes frescos del dia fusionat amb l’ideal ubicació, el comensal experimentarà una cuina tradicional amb els cinc sentits.

 

El nostre compromís esta basat en cuidar tots els detalls y oferir un tracte personalitzat amb la màxima complicitat als nostres clients, ja que la seva satisfacció es la nostra gratificació.

 

En Restaurant Los Chicos ens agrada la nostra feina i fer-ho bé. D’aquesta manera hem recollit durant aquets anys, la reputació en l’elaboració sense competència de la paella marinera i l’arròs caldós de llagosta.

 

Entre d’altres ofertes també podran degustar les nostres racions de peix, parrillades y zarzuelas amb productes comprats diàriament a la llotja.

 

Gaudeixi d’una cuina amb caràcter tradicional immers en un agradable ambient davant del mar.